Karl Poulsen Aps

Vores historie

Afdøde Karl Poulsen ved sit tegnebord
Afdøde Karl Poulsen ved sit tegnebord

Karl Poulsen ApS er Bramming egnens ældste murer- og entreprenørfirma og er etableret i 1910. Grundlæggeren hed N.A.Pedersen, og firmaet blev i 1954 overtaget af sønnen Anders Frank Pedersen.

 

Karl Poulsen blev ansat i firmaet i 1959, og overtog firmaet i 1980, og omdannede det til aps. under navnet Frank Pedersen Aps. Selskabet ændrede i 1982 navnet til Karl Poulsen, Murer & Entreprenørfirma Aps.

 

Firmaet var indtil 1991 ejet alene af Karl Poulsen, hvorefter Robin Poulsen gik med i kompagniskab. Og i 1997 overtog Robin Poulsen hele firmaet.

 

Arbejdsopgaverne er indenfor murer-, maler-, tømrer-, kloak- og entreprenørarbejdet i det vest- og sydjyske område og medarbejderstaben er oftest omkring 30 personer - mange med en længerevarende ansættelse og med en bred erfaringsgrundlag.

 

Endvidere udfører firmaet mange opgaver i hoved- og totalentrepriser, sammen med en stor stab af underentreprenører, der arbejder for og styres/ledes af Karl Poulsen ApS.

 

Den 6. maj 2011 afholdte firmaet (lidt forsinket) sit 100 års jubilæum. Se billeder af diverse byggerier gennem tiden her.

Karl Poulsen Aps  •  Smedevej 6 • 6740 Bramming  •  Telefon 75 17 30 77  •